Ce ne dorim...

Misiunea noastră

Iubim ceea ce facem

Misiunea noastră este să oferim produse inovatoare și de încredere, concepute pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri. Ne străduim să creăm o comunitate de clienți mulțumiți care se pot baza pe noi pentru a oferi produse de calitate superioară și un serviciu excelent.

Suntem dedicați satisfacției clienților noștri. Ne străduim să oferim un serviciu de înaltă calitate, răspunzând prompt la întrebările și solicitările dvs. Ne dorim să vă simțiți încrezători în achizițiile dvs. și să vă bucurați de produsele noastre.

Procesul nostru de lucru

Selectăm cu grijă fiecare produs din magazinul nostru, asigurându-ne că oferim doar cele mai bune opțiuni disponibile pe piață. Colaborăm cu producători de încredere și căutăm constant noi și inovatoare produse care să îmbunătățească viața clienților noștri.

Echipa noastră este compusă din profesioniști dedicați, cu experiență în domeniul nostru de activitate. Fiecare membru aduce o pasiune unică și expertiză în munca sa, contribuind la succesul și creșterea magazinului nostru.

Cunoaște-ne mai bine!

DESPRE POVESTEA NOASTRĂ

Din pasiune pentru amenajări interioare și design de calitate!

Bine ați venit la magazinul nostru online! Suntem o echipă pasionată de produse de calitate, frumoase care se pretează pentru fiecare gust și casă, suntem dedicați să oferim clienților noștri o experiență de cumpărare excepțională, prin cuminicare, răspundere rapidă întrebărilor și necesităților. Fondat în 2021, magazinul nostru s-a dezvoltat dintr-o viziune simplă: CREATIVITATE, PASIUNE pentru AMENAJARI INTERIOARE și să aducem produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Totul a început din pasiunea noastră pentru amenajări interioare, prestăm servicii de interior design, începând de aici am cunosc și înțeles nevoile clienților noștri.

CUVINTE DESPRE NOI

ECHIPA NOASTRĂ

CUNOAȘTE-NE MAI BINE!

Florescu Bianca Rozalia

Fondatoare și Administrator
Bianca interior design @ 2024.

Ne plac provocările și le acceptăm mereu!

2018
ANUL ÎNFIINȚĂRI
2000 +
CLIENȚI MULȚUMIȚI
50 +
COMPANII CARE LUCREAZĂ CU NOI
1
BIROURI
3
MEMBRII ECHIPEI
10000 +
PROIECTE FINALIZATE