Toate

Conversații cu Dumnezeu în autoizolare

Știai că noi ne-am ales corpul în funcție de scopul sufletului pe această planetă și că suntem alcătuiți din minte, trup și suflet, iar mintea nu se află în creier?

Cu ceva timp în urmă am început să am întrebări despre viață și scopul ei pe această planetă, am început să citesc cărți despre dezvoltare personală și spiritualitate din dorința de a-mi completa călătoria spirituală și de a încerca să înțeleg rolul meu AICI și ACUM, căci doar acesta este cel mai important timp, ACUM-PREZENTUL! Totul depinde de noi și de puterea minții noastre, despre LEGEA ATRACȚIEI!

Unele dintre cele mai frumoase cărți pe care le-am descoperit în călătoria mea spirituală, sunt cărțile din seria Conversații cu Dumnzeu de Neale Donald Walsch, aceste cărți mi-au răspuns la majoritatea întrebărilor despre dihotomia divină, care fac referire la apartenența și menirea noastră.
Am început să le citesc după pierderea unei suflet drag, bunica mea, lângă care am fost alături în momentul detașării spiritului de trup, știam, în interiorul meu, că totul nu se sfârșește atunci când sufletul părăsește corpul, iar aceste cărți au venit ca o confirmare pentru mine dar și o alinare a suferinței, m-au ajutat să înțeleg despre călătoria într-un alt spațiu, să fie oare în macrocosmos? DA, sufletul decide când își părăsește trupul, atunci când acestuia nu îi mai este de folos în experiența sa.

Toate aceste descoperiri mi-au dat o stare de liniște și bucurie iar puterea acestor cuvinte, NIMIC NU SE PIERDE, TOTUL SE TRANSFORMĂ, mi-a alinat dorul de ea și am înțeles că locul în care este acum, ne este familiar, iar ea este prezentă în viața mea prin lucrurile învățate de la ea, lucruri pe care le folosesc în viața de zi cu zi.

În această perioadă din viața noastră, a tuturor, ne-ar prinde bine apropierea cu sinele si divinitatea, să dăm atenție dorinței sufletului nostru, în forma cea mai autentică și absolută.
Cât despre UNIME, toți suntem unul și unul suntem toți, NOI suntem Dumnezeu. Pe Dumnezeu îl putem descoperi prin diferite acțiuni ale noastre, meditație, rugăciune șamd, El este în noi! Poate că te vei întreba dacă El există și în criminali, violatori, șamd. DA, este și acolo! Deseori ne întrebăm unde este Dumnezeu când vedem ce se întamplă pe planeta noastră, ființe pe care le pierdem din lipsa alimentelor, în accidente, din cauza unor boli chinuitoare sau în atacuri teroriste. De ce îl subestimăm pe Dumnezeu? Oare credem că nu este suficient de puternic pentru a schimba ceva? El ne-a lasat liberul arbitru? Suntem noi vinovați sau altcineva?

Când vom înțelege procesul de trecere în neființă, vom accepta cu mai mare ușurință plecarea fizică de lângă noi a unei persoane dragi. Liniște, ne-durere, iubire, eternitate, filmul vieții, sunt doar cateva experiențe, simțiri prin care trecem înainte să părăsim trupul chinuit de diferite dureri, cauzate de boli, accidente etc. De ce să suferim în loc să celebrăm acest proces, dacă noi am înțeles că, așa cum o numim noi, “moartea” este doar o altă etapă a experienței sufletului?
Suferința se află în noi, nu la cel care a părăsit trupul în spațiul metafizic, fiindcă aceea este dorința sufletului.

De regulă ne lăsăm impresionați de partea materială, care pentru unii este cea mai palpabilă (trezit – mâncat – muncă – cumpărături – acasă). Oare dacă am înțelege că tot ceea ce contează cu adevărat este dorința sufletului și experiența lui, vom mai incerca sa îmbunătățim viața cu case scumpe, mașini, haine sau vom investi în amintiri?

Sunt fascinată și pasionată în același timp de ceea ce am descoperit în călătoria mea spirituală și recomand cu caldură aceste cărți. Eu am avut primele trei volume din seria Conversații cu Dumnezeu în biblioteca personală cu câțiva ani înainte de a le citi, iar volumul IV l-am cumpărat ulterior. Se spune că le vei citi atunci când vei fi pregătit. Trăirile simțite de mine citind aceste cărți le-am asociat cu experiențe personale anterioare.

De aici poti comanda cele patru volume din seria Conversatii cu Dumenzeu, ai transportul gratuit la comenzi peste 75 de lei: https://bit.ly/3bRJL1o .

Îți mulțumesc că mi-ai citit primul articol și sper că te-am motivat să descoperi și tu conținutul acestor cărți, iar dacă tu crezi că acest articol poate fi folosit ca o informație benefică, te rog sa nu eziți să îl distribui mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *