Servicii interior designer, corpuri de iluminat, decoratiuni, textile sau mobilier!
Pe site-ul nostru puteti gasi portofoliu de amenajari interioare dar si produse pentru locuinta ta.
Sigur vei gasi produse incantatoare!

Despre Bianca Interior Design

Firma de amenajari interioare si interior design specializata in proiecte 3D de design interior si implementarea conceptului de design.

Salut! Sunt Bianca, fondatoarea Bianca Interior Design SRL, și sunt pasionată de transformarea spațiilor într-o oază de confort și stil. Cu o experiență vastă în design interior și numeroase proiecte finalizate cu succes, îmi dedic fiecare zi pentru a aduce visele clienților mei la realitate.

Intrebari frecvente

Cine suntem?

Suntem o echipă pasionată și dedicată de designeri de interior și specialiști în amenajări interioare, uniți de o misiune comună: să transformăm spațiile în locuri de vis. Cu o combinație de creativitate, profesionalism și atenție la detalii, reușim să aducem la viață viziunea fiecărui client, creând medii unice și funcționale.

Cât costă un interior designer?

Costul unui interior designer poate varia semnificativ în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea și complexitatea proiectului, stilul dorit, materialele și finisajele alese, precum și locația proiectului. La Bianca Interior Design, ne străduim să oferim soluții personalizate care se încadrează în bugetul tău, menținând în același timp standardele noastre ridicate de calitate și design.

servicii de constultanta online 750 lei / cameră

consultanta, proiect 3D + lista de cumparaturi 1500 lei / cameră

implementarea proiectului 3000 lei / cameră

taxe suplimentare pentru zone adiacente de ex casa scari 750 lei, zona de dining 750 lei , de ex living 1500 lei + zona de dining 750 lei = 2250 lei

Cu ce ne ocupăm?

Oferim o gamă completă de servicii de design interior și amenajări interioare, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client. De la conceperea și dezvoltarea proiectelor 3D, până la implementarea și finalizarea lucrărilor, suntem alături de tine la fiecare pas pentru a transforma spațiul tău într-un loc unic și funcțional.

Proiectare 3D Personalizată ( consultanta, propuneri și soluții pentru nevoile si preferințele tale)

Soluții Complete de Implementare (lista de cumpărături conform amenajări)

Servicii Flexibile pentru Nevoile Tale (poți apela la serviciile noastre pentru o singura încăpere sau toata locuința)

Implementarea proiectului de renovare de către noi si echipele noastre

Ce iti trebuie pentru o oferta de interior design?

În primul rand trebuie sa specifici tipul de colaborare.

 • online (discutii în scris, proiectul 3D, lista de cumparaturi precum si raspunsuri pentru toate intrebarile tale).
 • fizic/implementare (masurarea spatiului si pozarea acestuia, implementarea proiectului impreuna cu echipele noastre de renovare și amenajari interioare).

Avem nevoie de planul locuintei/spatiul comercial sau o schita realizata de tine cu cotele mentionate pe ea. Noi vom reveni in cel mai scurt timp cu oferta de amenajare interioara.

Cum ne poti contacta?

Din experienta noastra timpul clientului este important, din acest motiv va punem la dispozitie contactul rapid pe whatsapp 0740222180 (fiindca este nevoie sa ne trimiteti planul locuintei mai intai) sau pe email biancainteriordesign.ro@gmail.com .

Putem discuta telefonic dupa ce primiti oferta de interior design pentru orice intrebari legate de amenajari interioare.

Facebook https://www.facebook.com/biancainteriordesign.ro

Instagram https://www.instagram.com/biancainteriordesign

Whatsapp https://wa.me/0740222180

Pot colabora cu un interior designer daca doresc sa pastrez unele elemente din casă?

Bineinteles, suntem flexibili si ne dorim sa fi multumit de amenajarea interioara, serviciile pe care le oferim sunt personalizate si se respecta conform cerintelor si nevoilor fiecarui beneficiar in parte.

Ce se întâmplă dacă nu-mi place proiectul de interior design 3D propus?

Punem la dispozitie 2 variante 3D, prima varianta este viziunea designerului conform solicatari tale, daca aceasta viziune nu este pe placul tau poti modifica propunerea 3D cu propria ta viziunea, trebuie sa ne trimiti solicatarea si produsele pe care doresti sa le folosesti in maximum 12 ore de la primirea turului virtual.

Pot colabora online cu un interior designer?

Sigur ca da! Colaborarea online poate fi mai flexibilă din punct de vedere al bugetului și al timpului, deoarece nu trebuie să te deplasezi, lista de cumparaturi o primesti pe email impreuna cu ofertele de pret pentru diverse servicii de ex vopsea decorativa, riflaje, profile decorative etc.

Noi oferim opțiuni pentru feedback și revizuiri. Poți să oferi sugestii și să ceri modificări. In pachetul nostru de amenajare ai 2 variante 3D.

Folosim software-uri de design 3D pentru a crea randări realiste ale spațiilor tale. Acestea îți permit să vezi cum ar arăta diferitele opțiuni de amenajare înainte de a lua decizii finale.

Comunicare:

 • Email și Mesaje: Poți trimite fotografii, planuri ale casei și descrieri ale spațiului tău prin email sau mesaje.
 • Videoconferințe: Platforme precum Zoom, Skype sau Google Meet permit consultări față în față, chiar dacă sunt online. Astfel, poți discuta în detaliu ideile și preferințele tale.
Care este diferenta intre un arhitect si interior designer?

În esență, arhitecții sunt responsabili pentru proiectarea și structura clădirilor, asigurându-se că acestea sunt sigure, funcționale și conforme cu reglementările. Designerii de interior se concentrează pe estetica și funcționalitatea spațiilor interioare, asigurându-se că acestea sunt atractive și potrivite pentru utilizarea zilnică. Ambele profesii sunt complementare și adesea colaborează pentru a crea spații construite complete și armonioase.

 

Designer de interior competente

 • Domeniul de Activitate:
  • Amenajarea Spațiului: Designerii de interior se ocupă de amenajarea spațiului interior, alegerea și aranjarea mobilierului, selecția materialelor, culorilor și texturilor.
  • Estetică și Funcționalitate: Ei se concentrează pe crearea unui mediu estetic plăcut și funcțional, adaptat la nevoile și gusturile clienților.
  • Decorare: Acest lucru poate include selectarea obiectelor de artă, draperiilor, iluminatului și a altor elemente decorative.
 • Competențe:
  • Creativitate și Estetică: Un simț dezvoltat al esteticii, culorilor și designului vizual.
  • Comunicare și Colaborare: Abilități puternice de comunicare pentru a înțelege nevoile clienților și a colabora cu alți profesioniști din domeniul construcțiilor și designului.
  • Desen Tehnic și Software de Proiectare: Utilizarea programelor de proiectare asistată de calculator de ex 3DS MAX și a altor instrumente tehnologice pentru a crea proiecte 3D si randari detaliate.

Arhitect competente

  • Proiectarea Clădirilor: Arhitecții sunt responsabili pentru proiectarea și supravegherea construcției clădirilor. Acest lucru include aspectele structurale, funcționale și estetice ale unei construcții.
  • Planificare Urbană: Arhitecții pot fi implicați și în planificarea urbană și dezvoltarea infrastructurii.
  • Siguranță și Reglementări: Ei trebuie să se asigure că toate proiectele respectă codurile de construcție, reglementările de zonare și standardele de siguranță.
 • Competențe:
  • Cunoștințe Tehnice: Înțelegerea ingineriei structurale, mecanicii clădirilor și a altor principii tehnice.
  • Desen Tehnic și Software de Proiectare: Utilizarea programelor de proiectare asistată de calculator (CAD) și a altor instrumente tehnologice pentru a crea planuri detaliate.
Poti plati in rate un interior designer?

Pe noi ne poti plati in rate daca nu dispui de toata suma. Iti oferim 6 rate egale fara dobanda cu cardul STAR BT de la Banca Transilvania.

Ne poti cere oferta de interior design rapid pe whatsapp 0740222180. Vom reveni catre tine in cel mai scurt timp!

O parte din recenziile noastre, ce spun clientii nostri?

Recenziile noastre

PLATA ÎN RATE PENTRU ORICE PROIECT DE AMENAJARE INTERIOARĂ

dacă nu dispui de suma integrală îți oferim soluția de plată în rate fără dobândă cu cardul STAR BT

Discount 10%

FLOS

Horsens / Denmark

The company reinterprets tradition by calling upon international designers to work with them and developing new technologies and materials to guarantee innovative and surprising results. Passion is the engine that drives the brand.

Nordic design inspires HAY’s taste for clean lines, simple geometric shapes, and quality materials like wood, metal, and textiles. Anyway, you still use Lorem Ipsum and rightly so, as it will always have a place in the web workers toolbox.